Blog

Fórum test post

What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever

Tovább olvasom »
ewicare medical center - budapesten

Töltse ki kérdőívünket! Nézzük meg együtt, hogy milyen terápia ajánlott tünetei kezelésére!

Tudta, hogy a visszatérő hasi- és mellkasi folyadékgyülem tartós katéterrel történő kezelése közel 30 éves múltra tekint vissza, és a nyugat európai országokban, illetve tengerentúlon széles körben elfogadott, első vonalban alkalmazott terápia?

    Tudta, hogy jelenleg az állami egészségügyi ellátásban Magyarországon kizárólag egyszeri hasi csapolásokkal tudják az ascites panaszait enyhíteni?

    A visszatérő folyadékgyülem hátterében számos alapbetegség állhat. A folyadékgyülem nem betegség, hanem tünet, valamilyen előrehaladott állapotú alapbetegség eredménye.

    Tudta? Az egyszeri has- ill mellkascsapolások minden alkalommal invazív beavatkozást jelentenek, melyek kockázattal járnak. A hascsapolás a hasfal átszúrásával fertőzési, ill. vérzési kockázatot hordoz.

    Nagyon sokat jelent számunkra, hogy betegeink nyitottak, és sokan hajlandók nekünk mesélni saját történetükről, tapasztalataikról.

    Tudta? A tartós katéter egy vékony, puha szilikoncső, amely kötszerrel fedve a ruha alatt észrevétlen marad. Amikor tünetei felerősödnek, pár perc alatt tudja a felgyűlt folyadékot saját otthonában, kényelmes körülmények között lebocsájtani. A művelet nem igényel többet 10 percnél, ezt követően - új kötéssel rögzítve a katétert – tudja mindennapi tevékenységeit folytatni.